Möjligt – Skrivpuff 22 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Är det möjligen möjligt att det finns en möjlighet? Eller är det bara en omöjlig dröm? Jag väljer att se det som möjligt. Men, möjligen, har jag missbedömt möjligheten och har möjligen fel. Men jag vill ju gärna tro att ingenting är omöjligt.

This entry was posted in Skrivpuff 2017. Bookmark the permalink.

3 Responses to Möjligt – Skrivpuff 22 juli

  1. Ethel says:

    Kul lek med ordet. När man sagt det några gånger låter det jättekonstigt och svårt att uttala utan att snubbla på bokstäverna. Iaf jag :-)!

  2. Grå Papegoja says:

    Det är möjligt… Bra skrivet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 11 =