Olämplig sysselsättning?

Det är redan eftermiddag och jag har nästan inte gjort något alls ännu. Sitter i morgonrock och dricker kaffe, läser olika bloggar, lyssnar på gamla låtar på Youtube, som väcker minnen, och funderar på om jag möjligen ska försöka komma iväg hemifrån en stund. Men jag har det ju så bra här!

Jag har tagit ett bad och läst lite (facklitteratur) så samvetet är inte alltför dåligt trots att jag låter tiden rinna bort, den dyrbara tiden.

Den som gillar gamla låter från 70-talet kan lyssna på Top of the world med The Carpenters medan jag försöker hitta på något att göra idag.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Olämplig sysselsättning?

 1. Lone skriver:

  Ramlade ner å din Blogg från Magiska sidan där du hade skrivit i Gästboken.Fångades in av dine ord om din dag i dag!Isär det med dårligt samvete varför måste vi kvinnor ha` det där samvetet hele tiden? Jag övar mej på inte at ha det numera – det jag läsar du hade uttrettet var så rolugnande och fint i min syste..
  Så all uppreisning til dej:) och jag vil önska dig en fin fortsättning på denne vackre sondagen.
  KH Lone

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen! Ser att du själv har en fin och innehållsrik sida, ska ta mig en djupare tur där lite senare.
  Ha en bra söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *