Jul, jul, strålande jul

Så var det jul igen. Det är tionde året i rad som jag inte firar jul, men i år är det inte helt frivilligt. För att få vara ledig under midsommarhelgen då jag var med Tjejgänget på Gotland var jag tvungen att förhandla med något och jag gjorde en deal att jobba både jul och nyår mot att slippa jobba under midsommaren. Men andra ord har jag vetat länge att det inte skulle bli något julfirande för min del.

Men alldeles julfritt vill jag ju inte ha det. Jag älskar julen, julmusiken, julpyntet med alla ljus och inte minst julmaten. Därför var min son och jag på Hamburger Börs förra veckan och åt julbord och såg showen R.E.A. Här hemma är det inte mycket till julpyntat, men julmat har jag ordnat även om det inte är i så stor mängd.

Efter nattens arbete åkte jag vägen förbi Coop Forum i Västberga och inhandlade min och katternas julmat. För det är väl klart att även katter ska ha lite extra gott när det är helg.

När jag kom hem åt jag en rejäl frukost med vörtbröd, kalvsylta och sillsallad och till det massor av kaffe. Sedan sov jag fram till Kalle Anka skulle börja.

Eftermiddagen har jag ägnat åt att prata med vänner via internet, lyssna på julmusik och äta ännu mer. GOD JUL önskar jag alla som läser min blogg!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *