Hemklickade böcker – Bokbloggsjerka 17-20 maj

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Om frågan avser vilka böcker jag köpt via nätet den senaste veckan så blir svaret noll. Jag köper visserligen mängder av böcker och en stor del av dem på nätet. Jag har högar av böcker som ska läsas när jag får tid.
Men just nu har jag förälskat mig i Storytel och deras tjänst med streamade ljudböcker. Man får ladda hem fem böcker och sedan lyssna på dem offline. För att sedan ladda hem nya måste man släppa någon av dem man har. Med andra ord har jag bokstavligen klickat hem böcker den här veckan.
Efter att lyssnat på Dans på glödande kol av Anna Jansson föregående vecka har jag bestämt mig för att lyssna på alla hennes böcker om Maria Wärn. Den här veckan, eller förra veckan blir det ju egentligen eftersom det är måndag idag, har jag laddat hem Svart fjäril, Stum sitter guden, Alla stillsamma döda och Må döden sova.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2013. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hemklickade böcker – Bokbloggsjerka 17-20 maj

  1. Monika skriver:

    Jag har läst några av Anna Janssons böcker och tyvärr gillar jag dem inte speciellt mycket, men jag vet att hon är uppskattad av många 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *