EFIT – Ett Foto I Timmen – 2 augusti

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 2 augusti hittar du här

Det här blev en dag hemma i Stockholm. Innehållet var lite blandat, men trots att det varr lördag var det mycket av vardag. För mig är aldrig veckodagar intressanta i sig eftersom jag jobbat skift sedan 1974. Antingen är det en arbetsdag eller en ledig.

Klockan 09-10: Vet inte exakt när jag vaknade. Men som alltid plockade jag fram mina glasögon och mobiltelefonen innan jag klev ur sängen.

Klockan 10-11: Medan jag drack några koppar kaffe läste jag nyhetesartiklar på nätet. Här en artikel om behovet av lagändringar för att passa till det moderna sättet att leva i ”stjärnfamilj”. Kärnfamiljen, som all lagstiftning baseras på, är idag snarare undantag än regel.

Klockan 11-12: Xanthos intog genast platsen på kudden då jag gick upp. Här ligger han när jag vinkar hej då.

Klockan 12-13: Eftersom jag inte ätit någon frukost och det redan är lunchtid promenerade jag bort till köpcentrat Stinsen när jag parkerat vid Coop Forum.
Köttbullsmacka och ett par koppar kaffe. Gick sedan runt lite, men Stinsen är inget köpcentra jag är speciellt bekant med och jag kände att jag inte hade tid att utforska det just idag. Har varit där några enstaka gånger tidigare bara.

Klockan 13-14: På väg in till min ”hemma-Coop-Forum”, den i Häggvik. Hit kan jag gå till fots om jag inte ska handla något tungt. Eventuellt ta bussen hem. Men idag var det tunga saker på gång och jag tog bilen.
Det finns många Coop Forum i Stockholmstrakten, det är förutom Häggvik de i Vinsta, Västberga och Bromma Blocks som jag brukar åka till.

Klockan 14-15: Idag var det mest mina fyrbena sambos som behövde få en del inköp gjorda. Kattsand och mat förstås. Jodå, Sheba paté finns i kassen som för övrigt innehåller knäckebröd, saft och nötter till mig.

Tyvärr blir det inga fler bilder idag. Jag fotade under eftermiddagen och kvällen och tog den sista bilden utanför min port, stoppade ner kameran i väskan och när jag kommer in i min lägenhet är den borta. Någon lyckades stjäla den på mindre än en minut.
Det tråkiga är att kameran var nyköpt och jag måste ha en ny redan imorgon. Blir ett jättehål i min ekonomi eftersom jag inte alls har råd att köpa två kameror. Men så måste det bli.

Det här inlägget postades i EFIT – Ett Foto I Timmen – 2014. Bokmärk permalänken.

4 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 2 augusti

  1. thinki.se skriver:

    Vilken fin katt du har!

  2. Eva B M skriver:

    Men så trist att bli bestulen på kameran. 🙁

  3. Kattis skriver:

    Fy så trist, att bli av med kameran! Då hjälper inte ens köttbullsmackor med rödbetssallad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *