Trött, orkeslös och i moln

Nej, det är inte jag som är trött och i moln, i alla fall inte den här gången. Det är solen som kämpar mot sin egen trötthet. Jag ser den bakom molnen, eller anar.

Igår började dagen bra med kaffe utomhus tillsammans med F innan hen skulle iväg. Sedan blev det allt fler moln och vid lunchtid flyttade jag in. Jag kände mig trött och bestämde mig för att ägna mig åt att lyssna på en deckare. Eller polisroman kanske det heter.

20150623_083546-1

 

 

Xanthos njuter i den ännu kvarvarande solen

 

 

 

 

Jag hade planer på att gå ut på kvällen, ja till och med åka in till stan och dricka ett glas vin med en vän. Men nu blev det aldrig så eftersom himlen öppnade sig och regnet öste ner.

På onsdagsmorgonen hade det visserligen slutat regna, men var blött och trist. Inte precis något sommarväder att glädjas åt…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Trött, orkeslös och i moln

 1. Bosse Lidén skriver:

  Vi är många här i Götaland som längtar och trånar efter sol och sommarvärme.
  Kram Bosse

 2. TantGlad skriver:

  Det är väl inte dumt att sitta och lyssna till deckare när man känner sig orkeslös. Tror vädret påverkar oss människor i högsta grad. Lite sol blir man pigg av.
  Jättesöt katt på stolen. Älskar ju katter och har fyra missar själv.

  Svar: Min förra bil som var en sportbil och som var en Hyndays gensesis 3.8 cupe, med en v6:a kändes lite för stor för mig. Så……en liten mindre bil ville jag ha. Helst Cab. Haft 2 cabbar. Älskar ju bilar. Men nu vart det en helt vanlig och praktiskt tjej bil. En Ford fiesta. Jättehärlig att köra och att åka i. Mycket skön bil.

  Oj….har du ingen sommarsemester?? Men då har du din kvar då. Skönt det.

  Kram från mig.

  • Kraka skriver:

   Jag har sällan sommarsemester, men försöker lägga schema så jag ändå får lite sammanhängande ledighet. Reste ju runt i södra Sverige en vecka och har ännu en resa på gång till västkusten senare under sommaren. I övrigt har jag tänkt mig lite utflykter i skärgården förutom att vara i stugan. Men vädret verkar ju inte precis lämpat för utflykter med Vaxholmsbåt.
   Jag har inte varit hemma i Stockholm en sommar sedan 2010 och det känns riktigt bra. Ja, förutom vädret då…

   Jag kör gärna Hyundai, min nya är en i10. Jag har haft två Atos prime innan. Tittade på lite andra märken, men bestämde mig ändå till sist för att välja ännu en Hyundai. Det är bra bilar.

   Ja, min älskade Xanthos är en fin katt. Jag miste ju helt nyss min fina Ferdinand. Han blev akut sjuk och dog hastigt. Saknar honom enormt.

   Kram

 3. Ingrid skriver:

  Det är likadant här, solen kämpar förtvivlat och ibland lyckas den glimta till mellan molnen. Nu hoppas jag att det i alla fall blir en skön stund när jag ska sitta ute och lyssna på Kalle Moréus, för det är ganska varmt.
  Ha det så gott!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *