Inte mycket till lördagkväll, men helt okej

Jobb, jobb, jobb. Känns som att jag inte gör annat än jobbar just nu. Förvisso växlar det i perioder, men just nu känns jobbet mig nästan övermäktigt. Vi är underbemannade och man får springa som en skållad råtta mellan salarna.

Efter jobbet var jag ute på Ultuna och betalade en räkning. Jag fick först vänta jättelänge på bussen och när jag skulle därifrån missade jag precis bussen tillbaka till stan. På lördagar och söndagar är det ganska få bussar som går dit.

På vägen hem kom jag på att jag ville ta ett glas vin uppe i skybaren på Victoria Tower. Skickade ett sms till Petter och frågade om vi skulle ses. Det skulle vi.

När vi nu var där bestämde vi oss för att äta. Jag åt en Cesarsallad med kyckling och bacon. Den var god, men otroligt mycket bacon var det. Alldeles för mycket.

20160604_190113

Jag nöjde mig med ett glas vin och när vi ätit färdigt gick vi ner mot Kista centrum. Jag passade på att ta några turfzoner i förbifarten. Efter ett kort besök inne på Coop tog vi T-banan hem.

Nu ligger Kinston och jag i sängen. Inte mycket till lördagkväll att lägga sig före klockan 21. Men jag är verkligen trött…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inte mycket till lördagkväll, men helt okej

  1. Petter skriver:

    Tack för en trevlig kväll!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *