Sakta flyter…

Det mesta flyter på i livet. Jobbet, planerna för hösten och en (kanske) spirande vänskap. En vän jag inte hört av på länge hörde av sig idag. Märkligt nog hade jag tänkt på hen idag och att hen aldrig hör av sig numera. Men det har sina förklaringar. Önskar jag kunde vara till hjälp på något sätt.

Sommaren flyter också fram i ganska maklig takt. Har en del planer framöver, förutom jobbet. Besök, en resa, ett par konserter. Sen kommer hösten med ännu fler planer. Nya möten och infallsvinklar. Livet känns bra just nu…

20160718_161020

*Stilla flyter Don är en romanserie i fyra delar av Michail Sjolochov. På bilden är det dock inte Don som flyter fram, det är Fyrisån.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sakta flyter…

 1. TantGlad skriver:

  Ibland kan man osökt komma att tänka på vänner. Tycker själv jag själv är dålig att höra av mig många gånger. Får skärpa sig.

  Kul när man hörs i alla fall.

  Livet lunkar på….
  Ha en härlig tisdag, och kram från mig

 2. Piedra skriver:

  Är det något jag verkligen önskar mig så är det att livet skulle flyta fram i sakta mak. Fast en resa låter spännande!
  Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *