Stilla veckan

Efter en allt annat än stilla helg är det nu dags för Stilla veckan. Ja, den heter ju så, veckan före påsk. Påskveckan är veckan som följer efter påsken.

Nu blir det inte direkt någon stilla vecka för mig, i alla fall inte inledningsvis. Jag har massor att styra med och dessutom ett antal arbetspass att avverka. Men själva helgen har jag tänkt tillbringa i något slags stillhet, eller lugn i alla fall.

Det är fortfarande ett fantastiskt vårväder, men det är bara att invänta den sibiriska kylan som man utlovat till påskhelgen. Det ska bli kallare igen. Suck!

Jag promenerade till Kista centrum. Stannade till vid företagspostcentrat på vägen när jag gick förbi. Det är där de som inte fått sina brevlådor godkända måste hämta sin post. Min brevlåda är godkänd, men det betyder inte att man lyckas leverera all post. På mindre än 10 dagar lyckades man slarva bort tre brev, som jag väntade på, med konfidentiellt innehåll. Ni vet, kontonummer, personuppgifter och liknande.Jag tänkte att de kanske ändå hade lagt posten hos sig, PostNord är så ologiska och opålitliga så man kan vänta sig i stort sett vad som helst av dem. Men nej, min post var inte där och kvinnan som servade var så ilsken och arg på mig för att jag besvärade med att fråga. Min brevlåda stod på listan över godkända brevinkast och då skulle jag inte komma där och fråga efter min post. Precis som att det är mitt fel att de slarvar bort min post! Blir så trött på dem.

Hur som helst så gick ag vidare till Kista C, lämnade en bok på biblioteket, köpte potatis på ICA, lite underkläder på Lindex, sandalerna jag spanat in på ECCO och gick sedan och hämtade vinet jag beställt. Det är inget beställningsvin egentligen, men det röda 57 om Main finns inte i sortimentet i Kista. Där har de bara det vita.

Jag tog T-banan hem och kokade potatis. Fixade med mat och matlådor för veckan och vilade lite. Började också fundera lite på vad jag ska äta i påsk, jag behöver handla lite. Mitt storhandlande den här månaden har jag flyttat fram lite, brukar försöka göra ett större köp från coop.se varannan månad vid lönetid. Men den här gången  får det vänta till mitten av april.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *