Får jag presentera min nya vän

Jag har skaffat mig en ny vän att dela sovrum med. Hen är riktigt skön ska ni veta. Kingston är rädd för den, men Lucas är mest nyfiken, även om han också håller sig på avstånd.

Igår när jag åkte till jobbet var det 32 grader inomhus. Nu är det 28. Fläkten sänker inte temperaturen men fläktar på samma sätt som en solfjäder gör. Fast mer effektivt.

Nu ska vi sova efter att jag ätit frukost i trädgården. Källarfranska med Gamle Ole (mycket god, men illaluktande, dansk ost) och kaffe. Pojkarna har fått sin frukost inne. Men de har varit ute och rört på sig, krupit in under buskarna och sökt skugga.

Tre hastigheter, med eller utan rörelse i sidled och timer att ställa in hur länge den ska vara igång. Men jag tänker ha den igång hela tiden jag planerar att sova. Tänkte ställa alarmet på 17:00. Då hinner jag både dricka kaffe och packa min nattlunch.

Ha en bra dag nu alla dagmänniskor! Sov gott alla nattkollegor!

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Får jag presentera min nya vän

  1. Ingrid skriver:

    Då hoppas jag att du sover gott nu i svalkan från din nya vän!
    Kram, Ingrid

  2. Pingback: En flyktig vän | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *