Och så ännu en lång dag

Ännu en lång dag är slut och det är sovdags. Det har hunnit hända en hel del både sådant jag tänker dela här och sådant som nog mår bäst av att stanna i den privata sfären.

Jag hade alarmet på 06:00 och efter en del snoozande så gick jag upp. Drack kaffe och klädde mig. Behövde börja med några inköp. Det var slut på kattsanden och dessutom behövde jag enkla, svarta strumpbyxor.

Det var lite struligt att ge sig ut vid den tiden, bilköer och annat elände. Men till sist kom jag hem igen. Packade och åkte till stugan för dagens toalettstädning. Eftersom jag hade bråttom åkte jag mer eller mindre direkt jag var klar.

Stannade på Cirkel K vid Håknäs och tankade. Köpte även en tunnbrödsrulle och kaffe. Jag var hungrig, trots gårdagens matorgie. Eller orgie är kanske mycket sagt, men jag blev helt enkelt övermätt.

Vid Norsholm stannade jag igen och sov en halvtimme. Det var varmt och jag var trött. Sedan fortsatte jag till A6 i Jönköping där jag köpte en flaska vin att ha med mig till L. Köpte också sovkläder eftersom jag kommit på att just det hade jag glömt packa.

L ringde och vi bestämde att ses på bensinmacken i Vaggeryd. När jag kom dit åt vi varsin glass och sedan åkte vi för att hälsa på I. Med visst detektivarbete hade jag lyckats lista ut var hon bodde.

Vi drack kaffe med I och pratade en stund. Det framgick att hon skulle komma till begravningen imorgon. Det är mycket runt det som jag inte kan skriva om.

Efteråt åkte vi några ärenden och sedan handlade vi till en sallad som jag gjorde i ordning medan L ringde ett gemensamt telefonsamtal. Vissa saker som sas under det samtalet gjorde mig rätt irriterad. Som sagt, det finns mycket dumheter i den här situationen. Känner hur enormt dränerad på energi jag blivit. Men det går väl över. Kanske.

Hur som helst så blev kvällen hemma hos L trevlig. Vi åt sallad och drack vin. Pratade om både det ena och det andra.

Dags att sova om jag ska orka med morgondagen. Det var länge sedan jag kände mig så stressad inför en kommande händelse.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Och så ännu en lång dag

  1. Pingback: Sista skvätten i batteriet | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *