Lugn söndag

Eftersom jag tog det så lugnt igår vaknade jag tidigt, någon gång vid 5:30-tiden. Drack kaffe och åt en macka. Sedan kröp jag ner bredvid Kingston som låg på min sovplats. Drog en filt över mig eftersom han sov ovanpå täcket. Ville inte störa honom.

Sov ett par timmar och sedan gick jag upp och åt en andra frukost, en likadan. Tittade på Innan vi dör på svtplay.

Tiden rann iväg och jag klädde mig och gick till söndagsmässan i Akallakyrkan. Fin gemenskap och kyrkkaffe efteråt.

Gick hem för att plugga men fastnade med Netflix. Ingrid skrev tidigare om att hon sett Ghost och jag blev sugen på att se den. Trots att jag sett den minst en gång tidigare, säkert fler gånger. Whoopi Goldberg är en av mina stora favoriter.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lugn söndag

 1. Ingrid skriver:

  Det låter som en ganska behaglig söndag. Kul att jag lurade dig att avstå från pluggandet ett par timmar.
  Nu har jag just sett kvällens avsnitt av ”Innan vi dör”. Hur ska det gå för Christian?
  Sov så gott!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det verkar utveckla sig till en riktig nagelbitare. Hur ska vi orka vänta en hel vecka på nästa avsnitt?

   Tack och sov gott du också!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *