Lucka nummer 8 – ” Boktipset”

Johanna Kajson har en julkalender där man får ett bloggtema varje dag. Årets tema för kalendern är Sharing is caring och handlar om olika saker man kan dela med sig av.

Kan inte minnas när jag läste en bok senast. Alltså en bok för nöjes skull. Jag lyssnar på ljudböcker mest hela tiden och läser mina skolböcker.
Jag och Du av Martin Buber, en av filosofins klassiker, är nog den senaste boken jag hållit i min hand. Eller nej, förresten. Jag har förstås hållit i Den svenska psalmboken senare.
Vi får mycket av studiematerialet på nätet så det är inte alltid i bokform jag läser studielitteraturen.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Lucka nummer 8 – ” Boktipset”

 1. Znogge skriver:

  Studerar man så blir det av naturliga skäl mycket kurslitteratur. Själv tycker jag inte alls om att lyssna utan vill hålla i boken.

  Kram och god söndag!

  • Kraka skriver:

   Jag tycker ljudböcker är så bra eftersom jag kan ligga i badet, promenera, träna och göra annat samtidigt. Innte minst lyssnar jag när jag reser. Både kollektivt och i bilen.

   Önskar dig en riktigt bra söndag!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag lyssnade på ljudböcker i en period, men tröttnade på det, för det var så lätt att tankarna flög iväg på annat håll. Jag kunde ju inte bara sitta och lyssna utan gjorde annat under tiden. E-böcker passar mig bättre, men allra bäst är det att sitta med den fysiska boken i handen och läsa.
  Jag önskar dig en fin andra advent!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det händer att jag snurrar iväg i tankarna och måste spola tillbaka boken. Men för det mesta brukar det fungera bra,

   Ha en fin andra advent du med. Jag ska gå i kyrkan på eftermiddagen och förhoppningsvis dricka kaffe med min son sen eftermiddag eller kväll. I övrigt är det studier som gäller. Ska till skolan imorgon.

   Kram

 3. Mia skriver:

  Så klart det blir kurslitteratur för dig! Jag har inte riktigt kommit underfund om det där med att lyssna på ljudböcker, jag vill nog prassla med sidorna i en pappersbok än men man vet ju aldrig!

  • Kraka skriver:

   Jag har ända sedan jag kunde läsa alltid haft en bok med mig i väskan. Nu är det ljudbok i mobilen. Känns praktiskt att kunna göra annat samtidigt. Som att promenera till exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *