Sötsaker – Bloggutmaning i januari 4

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag.

 

Lördag betyder lördagsgodis för vissa. Äter du godis på lördagar?

Med risk för att bli tjatig. Det är som alltid, det finns inga speciella veckodagar för någonting. Godis kan lika gärna ätas en måndag. Men rent allmänt så äter jag inte så mycket godis till vardags. Jag äter hellre en bakelse till kaffet.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sötsaker – Bloggutmaning i januari 4

 1. Znogge skriver:

  Jag håller med dig helt och hållet. Det behövs inte speciella dagar för att äta vissa saker. Sedan är det väl så att vi äter lite godare under helgerna och är lediga vilket gör att vi har mer tid att lägga på maten. Här blir det inte så mycket godis och det är ytterst sällan jag köper något spontant.

  Kram och ha en fin lördag!

  • Kraka skriver:

   Klart man vill ha något lite extra på helger. När man är ledig. Det är ju just det, jag jobbar många helger och då kan den där helgmaten lika gärna hamna på en måndag.
   Den här helgen blir det ingen finare mat, ska strax iväg och jobbar ett par nätter. Har lagat 15 portioner Korv Stroganoff varav 14 nu ligger i frysen. 1 portion åt jag när det var nylagat och mina nattlunchplaner är Varma koppen och knäckemacka.

   Ha en fin lördagskväll!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag har inte heller någon speciell godisdag. Mina barn fick inte heller lördagsgodis vad jag kan komma ihåg. Däremot ordnade jag alltid lite festlig mat till lördagskvällen. Fin bredda smörgåsar, eller något smaskigt bakverk.
  Ha en fin lördagskväll!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Vi hade inte lördagsgodis när jag var barn, men givetvis något extra till middag på lördagen. Minns inte om vi hade något speciellt lördagsfika.
   När min son var liten jobbade jag varannan helg så då fick vi ha lite ”fredagmys” den dag det passade. Blev inte så märkvärdigt, hade så förfärligt lite pengar på den tiden. Har försökt kompensera det senare i livet.

   Ha en fin lördagskväll! Jag ska till jobbet strax och hoppas på lagom arbete.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *