Mat-(o)nyttigheter – Bloggutmaning i april 23

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.

 

Vad finns alltid i ditt kylskåp?

Önskar ofta att jag var så där superstrukturerad och hade ordning på allt. Med allt menar jag verkligen allt, inte bara på det i kylskåpet. Tyvärr ser verkligheten inte ut så.

Vad gäller kylskåpet så finns vanligen ägg, kaviar och ost i mitt kylskåp. Jag är en smörgåsätare av stora mått. Periodvis äter jag mackor till frukost, lunch och middag. Men det händer att jag äter lagad mat till frukost så någon vidare struktur finns inte där heller.

Just nu så finns alltid Brämhults hallonjuice i min kyl. Jag har nästan blivit lite beroende av den och en av de saker jag drömmer vakendrömmar om bakom skyddsmasken är att komma hem och dricka hallonjuice. Man blir ruskigt törstig med skyddsutrustningen på sig och att försöka dricka ordentligt innan man klär sig och går in på salen med covid-19 är ett absolut felgrepp. Blir man kissnödig kan man få hålla sig i åtskilliga timmar innan man kan lämna salen.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i april 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mat-(o)nyttigheter – Bloggutmaning i april 23

 1. znogge skriver:

  Då förstår jag att du inte dricker något extra innan det är dags att gå in på salen. Blir kanske nästan att en dl dricker för lite. Mackor är inte alls min grej men ett favoritbröd har jag och det är ett franskbröd med ost på. I mitt kylskåp vill jag inte vara utan naturell yoghurt.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Brämhults hallonjuice? Det låter spännande, den ska jag se om det går att få tag i så att jag kan få testa den. Smörgås äter jag inte ofta och som mest en om dagen. Bacon har jag alltid i kylskåpet och ägg givetvis.
  Ha en skön kväll!
  Kram, Ingrid

 3. Geddfish skriver:

  Jag är ingen smörgåsnissa, men kanske en macka om dagen kan slinka ner.
  Ha det gott, även om det är slit och släp i vården nu och rent av farligt.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *