Sova, äta, leva

Det blev väl inte den allra roligaste torsdagen att berätta om. Men ur mitt perspektiv var den helt okej.

Natten var okej och jag avslutade, innan vi började morgonarbetet, med en chokladboll till kaffet. K som var min undersköterska skulle handla i automaten och jag bad honom köpa en boll till mig och sedan swishade jag till honom. Man behöver något slags specialkort för att handla där. Jag har aldrig fördjupat mig i fenomenent, men jag tror att man sätter in pengar i förskott. Eller om det dras från lönen, men jag tror inte att det är så på Karolinska. Jag brukar ha mat med mig och bryr mig inte.

På vägen från jobbet stannade jag på en mack och köpte kaffe och en köttbullemacka. Åt i bilen och åkte sedan till stugan. Bara för att kolla att allt var okej.Det var det och när jag var där passade jag på att vattna i min tulpanrabatt med extra starkt guldvatten. Rådjuren gillar inte lukten som är stark av människa. Jag vill ha mina lökväxter ifred!

Eftersom jag passerar Snösätra på vägen mellan jobbet och stugan tog jag en snabb tur runt där.

Så finns det folk som kallar graffiti för klotter. Den katten är ett konstverk!

Åkte hem och pratade med min granne i telefon under tiden. Hade sett en sak hos henne som jag ville berätta. Hon berättade då att polisen fått napp på dna från inbrottet hon hade i februari. Så man vet vem/vilka som gjorde det. Trodde ju inte ens att man skulle bry sig om att göra en ordentlig brottsplatsutredning. Man brukar ju inte riktigt bry sig från polisens sida. Har tyvärr inget förtroende för polisen efter diverse erfarenheter då de bara släppt utan att ens försöka lösa.

När jag kom hem fick pojkarna mjukmat och sedan la jag mig för att sova. Sov sedan till klockan var runt 18, Var visserligen uppe på toa en kort stund, men somnade snabbt om.

Kvällen har jag pluggat, druckit vin, ätit lite och njutit av att vara ledig igen. Minns precis nu, när jag skriver, att jag skulle ringt ett samtal. Men det går säkert bra imorgon också. Även om erfarenheten lärt mig att man inte ska skjuta upp saker. Men med tanke på att klockan är snart 23 så är det bäst att låta bli.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sova, äta, leva

 1. znogge skriver:

  Det lät som en bra dag. En del företag har förladdade kort eller alternativet att det att det dras från lönen men det fungerar säkert inte för bemanningsföretag.
  Imponerande minst sagt. Här kommer polisen knappt ut om det händer något…

  Kram och god fredag!

  • Kraka skriver:

   På Huddinge är jag anställd, timanställd, så det skulle säkert kunna fungera med det där kortet. Men mina inköp är just en eller annan chokladboll när någon annan ska köpa något.
   Visst är det fantastiskt att de gjorde en brottsutredning. När de inte ens lyckas lösa ett mord utan avskriver som olyckshändelse. Underliga äro vissa vägar…

   Ha en fin fredagskväll!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Klockan 23 är det nog lite sent att ringa. Jag skulle bli jätterädd om någon ringde mig den tiden.
  Hoppas att du får en skön ledig fredag och fått sova riktigt länge.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Nej, ingen rast och ingen ro. Haft lektioner på zoom på förmiddagen och sedan suttit i skolans bibliotek och pluggat. På det lite shopping, IKEA, Coop & Systembolaget. Är helt utmattad just nu, men lite kaffe kanske kan få mig lite pigg igen.

   Ha en fin fredagskväll!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *