Återuppladdning av mina tömda batterier

Fri sovning, men vaknade tidigt. Orkade dock inte gå upp utan låg länge kvar i sängen. Fia skulle iväg och simma och hade åkt när jag gick upp. Tror U var i deras sovrum, han var  i alla fall ingenstans där jag såg honom.

Gjorde kaffe i köket och satte mig ute. Det var så grönt och fint. Penny gjorde mig sällskap.

Packade sedan och bar ner till bilen och packade in mina saker. Fixade mig ett par mackor och åt frukost. Väntade på att Fia skulle komma hem så jag kunde säga hejdå.

Gick runt lite och tittade på blommorna och mindes lite från när jag bodde där.

Jag saknar Tornet alldeles väldigt. Den här gången kunde jag inte få bo där eftersom det va många som behövde sova hos dem. Jag bodde i det lilla Balkongrummet i Stora huset. Under vintern, de gånger jag varit på besök har man inte haft full värme på av förklarliga skäl.

Till sist fick jag faktiskt ge upp. Fia var försenad, hade många ärenden efter simningen och jag behövde åka. Vi sa hejdå i telefon sedan när jag satt i bilen.

Jag var framme vid vandrarhemmet vid halv två och sedna tog det en halvtimme att få in mina saker.

Satte mig ute med kaffe och en mazarin. Man kan ju undra hur mycket konserveringsmedel den innehöll. Jag köpte mazarinerna ett par dagar innan ja lämnade senast. Så en vecka var de säkert. Det är ju inget problem i en oöppnad förpackning. Men den var öppnad.

Gick in när det började kännas svalt. Jag ville inte sitta i solen och läsa. Är så jobbigt för ögonen. Mina växter börjar växa till sig riktigt bra.

Åkte in till Ljungby för att shoppa lite. Köpte hamburgare, tomater och Hönökaka. En glass kostade jag på mig också. Men den åt jag innan jag lämnade parkeringen utanför affären.När jag kom tillbaka lagade jag middag och åt. Sedan en omgång till med studierna. Just nu är jag här bara för att plugga i lugn och ro. Ska till jobbet för den där extra introdagen jag blivit lovad. Får väl se hur det blir med den… Ibland är glaset väldigt halvtomt in my mind…

Avslutade kvällen med en stund playTV. Sedan var det plötsligt midnatt och sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Ljungby. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Återuppladdning av mina tömda batterier

  1. Znogge skriver:

    Det har verkligen varit fullmatade dagar för din del men också mycket trevligt och festligt. Nu är det dags att fokusera på pluggandet så ledig är du ju inte. Hoppas verkligen att den extra introdagen blir av men ett löfte är väl ett löfte. Tycker man…

    Kram och god onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *