Dagens färg var grå

Gick upp strax efter åtta och började, som vanligt, med att servera mjukmat. Sedan blev det kaffe till mig.

Medan jag drack kaffe lyssnade jag på årets första Sommar. Först ut denna sommar var Hampus Nessvold. Musiken han valt var helt okej, ja det kom till och med en och annan av mina favoriter. Men Jösses Amanda vilken trist människa! Redan efter en kvart, eller inte ens det, var jag inne på att stänga av. Men eftersom jag nu tänkt mmig att försöka lyssna på så många av årets program som möjligt så härdade jag ut. För härda ut var ordet. Han var inte underhållande en enda minut. Det enda roliga var det där paret som pratade före och lite på slutet. De var roliga på riktigt.

Himlen var grå, men det bröt igenom lite sol en stund. Men det var ju fortfarande midsommarhelg och inte läge att dra en skottkärra över området. Så jag planerade lite andra aktiviteter för dagen.

Lite sillunch till att börja med. Det mulnade på mer och jag funderade på om jag alls skulle komma ut denna dag.

Dagen flöt fram, ganska snabbt faktiskt. Jag lyssnade på ljudbok och ibland vilade jag i sängen tillsammans med Kingston. Sov inte, men låg ner och vilade kroppen. Kände att jag kunde kosta på mig en riktig vilodag.

Jag vore inte jag om jag latade mig hela dagen så jag pluggade några timmar sen eftermiddag. Är nästan klar med kompletteringsuppgiften, den jag måste göra eftersom jag var sjuk en av seminarieomgångarna på Japankursen.

Tittade på första avsnittet säsong 13 av Ett fall för Vera. Hade läst att det kommit nya avsnitt. Sedan var det sovdags…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens färg var grå

 1. Znogge skriver:

  Alla har dessvärre inte talets gåva. För övrigt lät det som en bra dag.
  Kram

  • Kraka skriver:

   På det hela taget en bra och vilsam dag. Idag verkar det bli lika grått. Men jag ska satsa på lite mer aktivitet, annars lär jag inte orka jobba imorgon.
   Nej alla ska nog inte prata fritt om sig och sitt liv i radio. Idag tror jag det blir mer kvalité på sommarpratet. Lasse Åberg är en rutinerad man…

   Ha en fin söndag!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag såg också på det nya avsnittet med Vera och det var väl så där.
  Igår blev det inte av att lyssna på Sommar i P1 och det låter på dig som om jag inte missade så mycket. Det blir aldrig av att jag lyssnar i efterhand heller.
  I dag hoppas jag på en trevlig stund med Lasse Åberg.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *