Först sket det sig, men sedan fick jag fyr på flitens lampa

Gick ut och drack mitt morgonkaffe. Satt länge och gick sedan iväg med en kasse till återvinningen. Fick plötsligt jättebråttom till toa, hade fått någon rejäl magsjuka. Men bara ”den rätta vägen”. Mådde inte illa eller så. Men jag blev ändå alldeles matt och behövde lägga mig och ta en tupplur.

När jag sedan gick upp fixade jag lite i trädgården, men framför allt har jag diskat. Måste diska allt porslin och alla husgeråd samt städa efter vinterns musbesök.
Gjorde flera turer till sopmoloken med olika slags sopor och även ett par gånger med återvinningsmaterial. Jag blev långt ifrån klar, men jag är på gång.

På kvällen åkte jag till Tyresö för att ha en dejt med en roddmaskin. Ni som brukar läsa här kanske minns att jag brukar säga att jag är kär i roddmaskiner.
Efteråt duschade jag och passade på att tvätta håret inför morgondagens fest. Sedan åkte jag ner till Stora Coop i Centrum och shoppade loss. Två flaskor Festis, tre risifrutti, två förpackningar ärtsoppa och två förpackningar vaniljyoghurt med hallonsmak.

När jag var tillbaka i stugan fick pojkarna mjukmat och jag satte mig ute med en kaffe och en risifrutti. Kvällen avslutades sedan med playTV.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Först sket det sig, men sedan fick jag fyr på flitens lampa

  1. znogge skriver:

    Vilken otur med magen men det var ju ändå tur att det inte blev värre än så. Skönt med en vila i alla fall för att komma i form. Hoppas du känner dig helt bra nu.
    Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *