En formel-1-bil skulle vara avundsjuk

Tiden far fram i rasande fart och det är redan lördag. Med andra ord har snart min lediga vecka försvunnit. Nu är det väl en sanning med modifikation, jag har bara varit ledig fyra dagar. Men det är ändå en vecka som rusat fram och försvunnit runt hörnet utan att lämna mycket till spår efter sig.

Efter frukosten gick jag och la mig en stund igen. Somnade och sov i över två timmar. Var väl inte riktigt meningen, men jag behövde säkert kompensera för den dåliga nattsömnen förra natten.

När jag gick upp för andra gången var det som att börja om. Nytt kaffe och ny frukost. Rostade bröd och hade bredbar salami på. Har du inte provat bredbar salami så ska du göra det. Jag visste inte ens att det fanns sådan innan det var med i en matfråga i programmet Muren.

Pratade med Fia i telefon ganska länge, det var ett bra tag sedan vi pratade och det fanns mycket att prata om.

Bar ut all disk jag hade och kokade diskvatten. Diskade och bar sedan iväg sopor och förpackningar till återvinning. Hade tänkt äta i Kolonikiosken, hade sett att den skulle vara öppen. Men när jag kom dit va den stängd och det stod att den var stängd just idag. Så gjorde hon hur många gånger som helst förra sommaren. Tror inte jag åt där en enda gång, det var ju hela tiden stängt. Visst, det sägs att hon haft cancer, men då får hon väl antingen avveckla och låta någon annan ta över eller anställa någon. Som tur var hade jag inte bjudit in någon, vilket jag först tänkt, att äta där med mig.


Satte mig och lyssnade på bok en stund medan jag funderade på om jag skulle gå upp till Nathalie och äta eller stanna hemma.

Bestämde mig till sist för att äta hemma. Bar ut grillen och kokade potatis inne på spisen. Sedan grillade jag några korvar.

Nej, jag hade inte för avsikt att äta tre tjocka korvar, men det var lika bra att grilla alla i förpackningen.

Det var precis lagom med en korv, potatis och gurksallad. Bar sedan in disken som hade torkat och kunde lägga tallrik och bestick i baljan.

Det var en perfekt kväll och jag satt ute tills det började kännas kyligt. Idag var det ett lagomväder.

Hittade en vecka Halv åtta hos mig, då de var i Karlskoga, som jag inte sett. Så den tittade jag på. Drack kaffe under tiden, hade inte druckit så mycket kaffe under dagen utan mest juice och en alkoholfri öl.

Trots att jag egentligen inte hade lust så traskade jag iväg till toaletterna och gjorde dagens städning. Första veckan är snart över och sedan är det bara en vecka kvar den här sommaren.

Avslutade kvällen med senaste avsnittet av Ett fall för Vera. Ännu en dag hade farit förbi i megasuperfart.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på En formel-1-bil skulle vara avundsjuk

  1. Micke skriver:

    Bredbar salami?
    Måste jag ju prova, älskar ju salami.

    ”Staropramen” är gott både med och utan alkohol, föredrar i sommarvärmen den alkoholfria, absolut.

    Ha nu en jättefin söndag Kraka.

    • Kraka skriver:

      Fråga efter det i delikatessdisken så kan de säkert visa dig. Det är ganska dyrt, men man behöver inte så mycket på en macka eftersom det är starkt. Tycker man det är för starkt kan man lägga en skiva ost ovanpå. Så gott!

      Ha en fin söndag! Själv ska jag dejta två gröna monster ikväll.

  2. Ingrid skriver:

    Tiden flyger verkligen iväg med raketfart nu på sommaren. Det är så mycket man vill hinna med när det äntligen är varmt och skönt. Fast i dag har vi haft ruskväder, men det ska ju såna dagar till också.
    Ha en fin söndagkväll!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *