Söndagspyssel och monsterdejt

En mulen dag, men det är skönt att slippa den plågsamma värmen. På förmiddagen lite blandat pyssel. Bland annat har jag börjat inläsningen av kurslitteraturen, som är rätt omfattande, inför tentan i Fornnordisk religion.

Lite lunch, samma som gårdagens middag. Det blir samma i morgondagens, eller övermorgons, lunchlåda.

Precis när jag tänkte åka öppnade sig himlen och det regnade ordentligt. Men eftersom det jag skulle bära ut till bilen var min tvätt som ändå skulle bli blöt så gjorde det inget.

På vägen tog jag en sväng förbi Mobilgatan. Nu har man flyttat in i B-huset och man kommer i vart fall till den porten. Det regnade för mycket för att jag skulle kolla om man kunde ta sig igenom och in på gården. Troligen kan man inte det.

Gjorde ytterligare ett stopp på vägen, vid Bromma Blocks, för att se om de hade kattströ. De hade små påsar så jag köpte två. De brukar ha de stora säckarna, men allt är ju försenat eftersom de har problem med sitt nya centrallager. Suck!

Budapest och kaffe

Hemma pysslade jag med lite olika saker medan jag väntade på att det skulle bli dags för min dejt med de grå monstren.

Fem maskiner tvätt hade jag, men då har jag ju skjutit fram min tvättid flera gånger.

När jag var klar packade jag in i bilen och åkte ner till MacD. Hade bestämt det långt innan att jag skulle köpa två cheeseburgare och en apelsinjuice.

Tillbaka i stugan fick pojkarna mjukmat och nytt vatten. Jag drack lite kaffe innan jag gick för att städa toaletterna. Nu är jag halvvägs, bara en vecka kvar.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Söndagspyssel och monsterdejt

  1. znogge skriver:

    Skönt att få tvättat. Inte för att det är roligt men för att det är nödvändigt. Även på städfronten löper det på men det känns så klart bra att vara halvvägs.
    Det är irriterande när det gapar tomt på vissa hyllor i butiken men de har väl haft problem ett tag…
    Nu känns flytten inte lika avlägsen när en del har flyttat in. Måste kännas bra.
    Önskar en bra start på den nya veckan och på juli månad!
    Kram

    • Kraka skriver:

      Ja, det är verkligen en nödvändighet att tvätta. Nästa vecka, när jag inte har den där städningen att bekymra mig om, har jag bokat in två heldagar hemmahemma för att börja packa och sortera. Sedan ska jag renovera och slutligen sälja. Det sägs att hösten är bästa tiden för försäljning.
      De som flyttat in har gjort det precis nyss så det visar att man inte kan räkna med att det blir tidigt i kvartal 2. Inte för att det har så stor betydelse, det blir under en stugperiod och jag har någonstans att bo.
      Nu är det snart dags att börja förbereda för att åka till jobbet…
      Kram

  2. Micke skriver:

    Kattströ går ju åt, förr beställde vi två åt gången på Zooplus, men sedan vägrade postnord att leverera något över 20 kg, en åt gången numera, undrar var miljötänket ligger där?
    Men det är väl bara jag som är bortskämd.

    Alltid skönt när man fått tvättat några maskiner, härligt.

    Ha en fin dag Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *