Taggad på taggar och annat vasst

Tror jag har svenskt rekord i ombokade tvättider. Det första jag tänkte när jag gick upp var om jag verkligen behövde både tvätta i vanliga tvättstugan och groven. Bestämde mig för att flytta den vanliga tiden till ett annat tillfälle och behålla grovtiden. Kände verkligen att jag inte ville lägga hela dagen på tvättstugan. Ville verkligen lägga tid på annat också.

Gjorde kaffe, gav pojkarna mjukmat och gjorde två ostmackor till mig. Sedan var dagen igång.

Fortsatte titta på Halv åtta hos mig, hade ett halvt program kvar och sedan även dagens avsnitt.

När dagens avsnitt var slut satte jag alarmet på cirka 2 timmar och gick och la mig. Sov gott och när jag vaknade kände jag mig mer sugen på att klippa ner en del taggiga saker i trädgården än att åka hemhem och tvätta de två saker som behöver tvättas i groven. Så jag avbokade den också.

Gjorde nytt kaffe och fikade med en Milanostång. Om du inte vet vad det är så kan jag säga att det inte är något oanständigt, även om det låter så. 😀

Ringde ett par viktiga telefonsamtal och drack sedan ytterligare en kopp kaffe. Klädde mig och gick ut med ett vasst vapen i handen. Mellanlandade hos grannen i 1:an och drack kaffe med henne och J…e i 9:an. Men sedan klippte jag en massa taggiga grenar med min sekatör. Den var vass. Men det var taggarna också…

Gick in och vilade lite. Åt lite sen lunch, Lyssnade klart på boken Skinn av Sara Strömberg. Bestämde mig för att, om det inte regnar, stanna i stugan i morgon också och fortsätta röja i trädgården.

Upptäckte plötsligt att klockan var väldigt mycket. Eller inte så mycket kanske, men åtta i alla fall, och det kändes sent att åka till träningen. Får ta det imorgon.
Istället gjorde jag kväll och letade rätt på en ny ljudbok.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Taggad på taggar och annat vasst

  1. Znogge skriver:

    Ja då är du mästare på att omboka tvättider och jag på att skura hallgolv. Det finns något för alla helt enkelt 😉
    Milanostång gav mig inga oanständiga tankar så jag är väl lite naiv. Fick i alla fall googla och konstaterade att jag faktiskt ätit en sådan.
    Skönt att få klippt lite i trädgården och trevligt med fika också. Nu hoppas jag att du har bättre trädgårdsväder än vad vi har här.

    Önskar en fin fredag!

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Så skönt att få bort lite av de där taggarna, de ser verklig läbbiga ut.
    Hoppas att du kommer iväg på träningen i dag!
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Ja, även om den här bilden är från en bildbak så ser de verkligen ut just så. Sticks och rivs överallt. Invasiva buskar.
      Jodå, jag ska strax åka och träna. Ska bara köra bort lite taggiga grenar först. Håller på att förbereda min fredagskväll lite också. 🙂
      Ha en fin dag Ingrid!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *