Rörelse och en stilla middag

Vaknade lagom i tid för morgonkaffe och frukost. Pojkarna fick mjukmat och gick sedan och la sig igen.

Klädde mig och åkte till Tyresö oc tränade. Sedan hem och klädde om mig för att åka in till stan och träffa E…a. Vi skulle ses 16:45 vid Skanstull och sedan äta på Masala art. 

Jag åkte in lite tidigare. Dels behövde jag köpa ett nytt månadskort till kollektivtrafiken dels ville jag titta runt lite i köpcentrumet Ringen.

Började med att titta in i väskaffären och såg flera intressanta väskor. Men jag köpte inget. Var sedan inne på Lindex där jag köpte tre par strumpbyxor, eller thights som det heter numera. Därefter var jag inne och tittade i Akademibokhandeln. Såg inget jag behövde köpa. Sedan fick jag syn på E…a och vi gjorde sällskap ner till Stadium. Där köpte jag träningskläder i grönt. Det var medlemsrabatt och blev inte så dyrt.

Sedan gick vi till restaurangen. Det var ett av E…as stamställen. Jag beställde en rätt med scampi som var riktigt god, även om den inte riktigt var vad jag förväntat mig.

Vi hann prata om ditten och datten även om det inte var så djupa ämnen. Har insett att jag behöver vara försiktig, lite som att ta en promenad på ett minfält, för att inte reta upp personen i fråga. Men det gick bra och vi hade sällskap till T-banan när vi skulle åka hem.

Det gick fort att komma hem till Skarpnäck och sedan gå ner till stugan. Nu ska jag ha lite söndagskväll med katterna innan det är sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rörelse och en stilla middag

  1. znogge skriver:

    En bra söndag får man väl säga. Ringen besökte vi ofta förr när sonen bodde på Söder men nu är det andra trakter som gäller som bekant.
    Vissa människor fungerar så och ibland är det skönt att inte väcka den björn som sover.
    Önskar en fin måndag nu!
    Kram

    • Kraka skriver:

      Tack och detsamma! Måndagar är alltid måndagar, men den här dagen är en ledig måndag och då är även en måndag okej.

      Jag tycker att Liljeholmens centrum har potential att kunna bli ett favoritcentrum. Jag hittar dock lite för dåligt där ännu, har inte varit där så mycket. Det finns ju så många centrum i Stockholm.
      Nej, precis. Det är lika bra att undvika ”känsliga” ämnen. Hon fick ju ett ordentligt utbrott senast vi var ute och åt för att jag inte tycker Farmen är ett toppenprogram. Jag råkade säga att jag tycker det är ett skitprogram och då blev ho galen på mig. Hon har alltid varit så. Det finns två sätt att se på världen och allt som finns: Hennes sätt och fel sätt.

      Trevlig måndag! Gissar att dagen börjat med en nyskurad hall?
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *