Helg med jobb

Lördag

Var så trött igår och la mig tidigt. Tanken var väl att jag skulle ligga och lyssna på bok, men jag somnade snabbt. Det resulterade i att jag vaknade mitt i natten och hade sovit mer eller mindre färdigt. Gick upp och drack kaffe och tittade på playTV. När jag sedan gick och la mig igen somnade jag om och sov till åttatiden.

Morgonen avvek väl inte så mycket från vilken morgon som helst. I alla fall inte vad gälle väsentligheter. Kokade potatis och gjorde två matlådor.

När jag var på väg att åka ringde E…a och ville äta lunch inne på söder. Men jag var ju på väg till jobbet så det funkade inte. Hon försökte också övertala mig att köpa PT-tid av hennes son, men jag sa direkt ifrån att jag inte har råd. Man måste köpa minst 10 tillfällen och det kostar nästan 10 000:-. Inte direkt vad jag tänker lägga mina surt förvärvade slantar på när jag har högvis med räkningar och skulder.

Åkte till jobbet och hann med en kopp kaffe innan jag skulle börja. Sedan rann eftermiddag och kväll iväg rätt snabbt.

Hemma hos katterna blev det mjukmat och ett glas rött med kex och ost. Vem som fick vad får ni själva lista ut.
Lyssnade på ljudbok och varvade ner innan det var sovdags.

Söndag

Vaknade av mig själv ett tag före alarmet skulle väcka mig. Det kändes kallt inne, var 18 grader. Gjorde kaffe och gav pojkarna deras mjukmatsfrukost.

Chillade ett par timmar, lyssnade på ljudbok och drack mer kaffe. Insåg sedan att jag var tvungen att läsa lite inför morgondagen. Tog tag i den del av texterna som jag inte hade hunnit läsa.

Åkte till jobbet. Ännu ett helt okej arbetspass. Hemma igen chillade jag och hämtade krafter inför morgondagens uppstart på Newman.
Pojkarna fick sin kvällsmat och jag lite kex med ost. Lyssnade klart på ljudboken jag hade på gång och sedan var det i stort sett dags att sova.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *