Blott en dag

Var tvungen att gå upp före fem, men det gjorde inget för jag kunde ändå inte sova. Hade fått ihop tre timmars sömn, men inte i sträck. Är alldeles för chockad av senaste tidens händelser för att sova.

Åkte till jobbet och sedan stampade dagen på. Det hann hända en hel del och jag var mer än trött när jag stämplade ut.

L..a hade fått ännu ett galet mail från Svea Bank med krav på foton på att skräpet var inlassat i bilen, vittnesmål från personalen att jag pratat med och kvitton på när jag köpt sakerna jag kasserat. Detta för att bevisa att det var privat.
Naturligtvis är det bara för att jävlas. De vet så väl att som privatperson har man inte en gedigen bokföring, personalen kan inte komma ihåg vilka som passerat under en speciell dag och vad man sagt till dem och självklart fotodokumenterar inte privatpersoner ett lass med skräp.

På vägen hem stannade jag till vid MacD och köpte två cheeseburgare och en apelsinjuice. Kom att tänka på den gamla Lorealsloganen Because I’m Worth It.

När jag kom hem fick pojkarna mjukmat och jag drack lite passionsfruktläsk. Sedan gick vi och la oss.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Blott en dag

  1. Ingrid skriver:

    Vilken följetong det blev med det där kravet från Svea Bank! Jag förstår mer än väl att du får svårt att sova med sådana problem snurrande runt i huvudet.
    Hoppas att du fick sova något i natt!
    Glad måndag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *