Runt runt, den ena dagen är den andra lik

Sov riktigt gott och vaknade utvilad. Trots att jag bara sovit sex timmar och en kvart. Gick upp, la upp mjukmat och fyllde på torrfoder, gjorde kaffe och lite senare rostade jag två mackor.

Pluggade, lyssnade på ljudbok och tittade lite på playTV. Fixade mina tänder enligt instruktionen. Igår hade det blivit lite fuskande både på morgonen och kvällen. Eller morgon… klockan var helt enkelt för mycket innan jag kom mig för och då fanns inte tiden. På kvällen var jag trött.

När jag tittade på Halv åtta hos mig blev jag hungrig och värmde köttbullar. Åt dem med Hett, mixat ogräs, den där såsen man kan köpa i Småland.

Växlade mellan ljudbok och studier en stund. Pratade en kort stund med F i telefon. Ute hade det slutat regna, när jag gick upp vräkte regnet ner. Det var en typiskt vanlig höstdag.

Åkte till Tyresö och tränade, lyssnade på en föreläsning istället för ljudbok medan jag satt vid roddmaskinen. När jag var klar och hade duschat åkte jag till Västberga för att tisdagsshoppa. Trots att jag hade min inköpslista gjorde jag flera impulsköp. En Port Salut-ost, ett paket korvar, de som kallas stockholmare, hushållspapper och ljung till gravarna. Alla fyra varorna var på extrapris.

Fikade lite efter shoppingen och åkte sedan hem till stugan. Bar in alla sakerna och satte mig sedan och vilade lite före kvällens föreläsning i kursen Från Hels grindar mot himlens port.

Det blev en intressant föreläsning, men jag måste erkänna att jag tycker det är jobbigt att sitta med zoom i två timmar. Trots att vi har 10 minuters rast i mitten.

F ringde precis när vi var på väg att avsluta. Vi pratade en stund och sedan fixade jag lite kaffe och tittade på ännu ett avsnitt av Halv åtta hos mig.

Pojkarna fick sin mjukmat, jag åt en macka och sedan förberedda vi oss för att sova.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Runt runt, den ena dagen är den andra lik

  1. Znogge skriver:

    Som vanligt hann du med mycket och var effektiv under dagen.
    Att lyssna i två timmar är ganska så länge så det vill till att det är intressant. Tur att ni har en kortare paus i alla.
    Den där fikan såg inte illa ut!
    Kram och sov gott 💤

  2. Ingrid skriver:

    Jag fick ett mail från SPF häromdagen med planen för alla utbildning via zoom som ska genomföras under hösten och jag tycker ju inte att det är roligt. Tänk så trevligt det var med de fysiska träffarna med information som vi hade ”förr i tiden”.
    Det är ingenting som säger att jag måste vara med, men ändå….
    Ha en fin kväll!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *