Vecka 36, en sammanfattning

Veckans Fokus

Mycket fokus på studierna. Uppstart av två nya kurser, eller alla kurser i perioden egentligen fastän inte live/på zoom ännu. Halvdistanskurserna är på nätet med obligatoriska heldagar på skolan.

Även en del fokus på föreningar och styrelseuppdrag. Nu drar helt enkelt höstterminen och det nya läsåret igång.

Veckans Rörelser

Tränade på gymmet två gånger och simmade 1000 meter en gång.

Veckans Kultur

Var på bio och såg filmen Bröderna Andersson. En dokumentär om Roy Andersson och hans bröder.

Veckans Socialt

Besökte min bror och svägerska för att hämta några saker som min svägerska tyckte jag skulle ta med mig. Hon tjatar mycket om att det inte får plats i deras stora hus och blir synnerligen arg när jag säger att det inte får plats hur mycket som helst i min lilla lägenhet.
Vi fikade och sedan skällde hon ut mig för att jag är en farlig socialist, ingen riktig svensk och dum i huvudet, vilket alla vet. Hon har försökt i alla år att hålla mig borta från dem.
Jag blev chockad, en chock som inte släppt än. Hon har i och för sig behandlat mig märkligt i alla år men detta var att gå över gränsen. Hon sa många fler saker, men allt är inte för en öppen blogg.

TILLÄGG:
Jag var så upprörd över det som hänt hos min bror så jag glömde helt bort att jag varit på trevlig middag med min vän röntgenläkaren och hennes man på måndagen. Vi var på Pinchos i Uppsala.

Veckans Trevligheter och avkoppling

På lördagen var vi i styrelsen för Kamratföreningen Gamla Fjellstedtare hembjudna till vår ordförande. Det var jättetrevligt!

 

PS Du vet väl att det mesta jag skriver om i veckosammanfattningarna finns i tidigare blogginlägg under veckan. Ifall du vill veta mer och fördjupa dig. DS

Det här inlägget postades i Livet, Veckosammanfattning 2024. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vecka 36, en sammanfattning

  1. Znogge skriver:

    En bra vecka om man bortser från den sociala biten som verkligen lämnade en dcl att önska. Förstår att du inte har hämtat dig än…

    Kram och god kväll!

  2. Ingrid skriver:

    Den filmen ska jag också gå och se när den kommer till Rondo.
    Ha en fin kväll!
    Kram, Ingrid

  3. Tantaugusta skriver:

    Ok, jag tyckte i alla fall att du var både svensk och skärpt när vi träffades (och vad gäller politisk åskådning så har alla tack och lov rätt att tycka vad de vill) så jag undrar vad hon har för referensramar.
    Ta hand om dig ❤️

    • Kraka skriver:

      Jodå, jag är svensk i alla fall bak till 1600-tal typ. Min socialism är samma som den Jesus predikade, människors lika värde, ta hand om de svaga och annat farligt.
      Kram

  4. Pingback: Ingen vanlig dag, men ack så vanlig | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *