Mycket lång dags färd mot en timmes vila

Var uppe redan långt före halv fem. Skulle vara i Uppsala klockan sju och lämna bilen på service. Sedan skulle jag till skolan och plugga i biblioteket, vara med på kollegiemöte på eftermiddagen och sedan hämta bilen.

På eftermiddagen när jag gick för att ta bussen till bilverkstan var jag superhungrig och blev tvungen att gå in på Pressbyrån och köpa en korv med bröd. Har egentligen bestämt att undvika att köpa just korv med bröd. Det är ett alldeles för dyrt nöje. Fick betala 43 kronor för bara korv med bröd. Men jag kände att jag var tvungen att ha ett mellanmål. Det var en evighet sedan jag drack morgonkaffe med två ostmackor.

Hämtade bilen, pratade en stund med Peter som är den försäljare som sålde bilen till mig. Vi har lärt känna varann lite extra utöver en ren kund-försäljarrelation.

Åkte sedan och åt lupper på IKEA. Fisk och potatis med lite extra sallad. Behövde verkligen äta ordentligt.

Sedan iväg för att tanka och sedan in till stan igen, parkerade och gick till skolan och pluggade en timme till. Men sedan fick det vara nog.

På vägen tillbaka hem svängde jag ner på macken hemma och hämtade en bok i Instabox. Sedan till stugan, var hemma strax efter halv nio. Pojkarna fick sin mjukmat direkt och jag satte mig en stund. Hade köpt lite ostbågar som jag unnade mig. Kommer att bli en tidig och lång dag imorgon också.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mycket lång dags färd mot en timmes vila

  1. znogge skriver:

    Det var verkligen en fullmatad dag får man säga och mycket hann du med. Skönt att få bilen servad för det är viktigt att de rullar på som de ska.
    Så en korv med bröd kostar så mycket numera. Då ska man hålla sig till IKEA om man vill äta det 😉
    Kram och god sen kväll!

    • Kraka skriver:

      Allt är så fruktansvärt dyrt numera. Men korv på IKEA är fortfarande billigt. Däremot har maten i restaurangen blivit dyrare. Förr var dte ju riktigt billigt att äta där, nu är det nästan restaurangpriser.

      Kram och ha en god kväll. Här ska strax sovas.

  2. Ingrid skriver:

    Det är skönt när man har fått service på bilen, då kan man koppla av ett tag och förlita sig på att den ska fungera utan mankemang. Var du uppe före halvfem och höll igång hela dagen, förstår jag mer än väl att du behövde göra tidig kväll!
    Hoppas nattsömnen blir god!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *