Varför räcker aldrig tiden

Tidigt uppe idag igen. Snabb frukost för oss alla, pojkarna kunde i och för sig äta i lugn och ro.

Till Uppsala, började med kaffe men sedan hann jag läsa klart boken vi skulle läsa till idag. Därefter följde en intressant dag.

Vi åt lunch tillsammans. Det hade jag inte planerat för, men när alla skulle gå gemensamt följde jag också med. Vi gick till Domtrappskällaren.

Det var ju inte direkt någon budgetlunch, men det var gott. Det fick bli en Biff rydberg, en av mina favoriter. Jag har ätit de där förut och kom inte ihåg att den var tillagad på just det här sättet. Köttbitarna var betydligt större än de ska vara, så även potatisen. Äggulan var inte rå, den var kokt. Men det var ändå en mycket god måltid. Ölen, som heter Road trip, är en Uppsalatillverkad IPA. Alkoholfri givetvis.

När vi slutat på eftermiddagen gick jag ner och gjorde en kopp kaffe. Hade sedan tänkt plugga i bibblan, men istället lyssnade jag på en föreläsning i en av mina andra kurser. Bestämde mig sedan för att åka hemåt.

Åkte först hemhem och fixade med håret och tvättade det. Sedan hem till stugan. Ska vara ledig imorgon och ägna mig åt studierna.
Fick frågan igår om jag kunde jobba heldag på fredag. Då sa jag nej. Idag fick jag frågan om jag kunde jobba heldag på lördag om jag fick vara ledig imorgon kväll. Då sa jag ja, trots att jag egentligen inte tycker jag orkar jobba 7:00 till 21:30. Dessutom blir jag oerhört störd på att man kallar dessa dubbelpass för heldag och en vanlig arbetsdag för halvdag. Suck!

Hemma i stugan serverade jag mjukmat och hällde upp mer vatten. Det fanns torrfoder kvar vilket får mig att misstänka att det sovits mycket under dagen.

Tittade på lite playTV, drack ett glas rött och åt upp ostbågarna som fanns kvar. Planerade fri sovning imorgon, men sedan skulle det ändå bli intensivt. Så sova hade hög prio.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *