Tisdag, med ett helt annat upplägg än det jag planerat

Klockan var nästan halv tio när jag vaknade. Hade haft en cirka 25 minuter vakenperiod under natten, men då var det verkligen inte dags att gå upp. Även om klockan mycket tydde på det. Hade somnat sent och visste att jag behövde ladda inför nästa arbetssjok. Nu, när jag väl gick upp, hade jag fått ihop åtta timmar och tre kvart sömn.

Fixade kaffe, la upp både mjukmat och fyllde skålen med torrfoder. Efter en stund gjorde jag två knäckemackor med ost.
Den här dagen hade jag tänkt åka hemhem och fixa lite saker, men bestämde mig för att istället hålla katterna sällskap i stugan och plugga där.

Pluggade huvuddelen av dagen, lite olika avsnitt från mina kurser. Åt lite lunch och kaffe, men sedan fortsatte jag. Mellan klockan 18-20 hade jag en föreläsning på zoom.

Efter föreläsningen gav jag mig iväg till Stora Coop i Västberga och tisdagsshoppade. Hade skrivit en lista på vad jag ville ha och höll mig till den. I stort sett. Det var medlemspris på satsumas och det kunde jag förstås inte motstå. Hade egentligen glömt skriva frukt på listan.

Brukar ju fika efter mina tisdagsshoppingar, men när jag stod där och kollade på fikabrödet kände jag mig inte sugen alls. Istället åkte jag hem till katterna som fick mjukmat och själv fick jag en kopp kaffe och en macka med kantarellost.

Tittade lite på playTV innan det var sovdags. Den här dagen hade gått ännu fortare än den igår.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tisdag, med ett helt annat upplägg än det jag planerat

  1. znogge skriver:

    Fullt upp som vanligt hos dig. Jobbar du inte så kräver plugget en hel del.
    I vår butik har jag inte sett satsumas än men jag får hålla utkik. Är ju så goda!

    Önskar en fin kväll nu!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *