Kan inte bestämma mig för om det var en okej dag eller en skitdag

Kunde inte somna inatt, var vaken till klockan tre. Så då kunde jag ju inte gå upp så tidigt som jag tänkt och fick stryka det mesta på min lista.Men det fick bli så…

Har pluggat, haft föreläsning på zoom och pluggat ännu mer. Pratat i telefon och suttit i över en timme i telefonkö för att prata med banksupporten. Det kan ju bara varit en person som jobbade, jag hade nummer 20 i kön när jag började.

Om ni minns kravet från Svea Bank på 1800 kronor för att jag lämnade tre stolsdynor och en trasig vattenslang på tippen så är  det nu klart. Stockholms Vatten och avfall har helt lämnat över till till Svea Bank att bestämma och nu bestämde de sig för att vara så jättegenerösa (ironi!) och kreditera halva summan. Så idag har jag betalat 900 kronor. Kommer aldrig att lämna något på tippen igen. Det finns andra sätt att bli av med grovavfall. Tre trasiga stolsdynor och en trasig vattenslang. Mängder med mail och inskickande av olika dokument som de begärt att få. Jag gav upp nu för att L..a är trött och inte vill fortsätta. Eftersom det inte var min bil så kan jag inte driva ärendet själv. Vi har hållit på i en månad (sedan 3 september) med i stort sett dagliga krav från dem med olika dumheter som de skulle ha in. Det har tagit hur mycket energi och tid som helst. För två personer. Mest problem har ju L..a haft. Vågar aldrig mer be henne om en tjänst igen.

När jag swishat de 900 kronorna hade jag 333 kronor kvar på kontot. Hade behövt de 900 till att leva på. Men det kommer  nya pengar den 26:e. Suck!
Naturligtvis fick mitt swishavtal spader också och det gick inte att åtgärda. Efter lång väntan fick jag prata med supporten som sa att det enda jag kunde göra var att avregistrera swish och sedan ansöka om nytt. Suck!

Sedan gick jag för att duscha. Ingen behaglig upplevelse precis. Det var så kallt, men jag ska till skolan imorgon och har inte duschat på en hel vecka när jag varit sjuk. Det var bara att bita ihop. Men vattnet var i alla fall varmt. Men inte många grader i duschrummet. Troligen ungefär som utomhus. Suck!

Har lite att förbereda till imorgon, men jag måste göra lite mer kaffe och chilla en stund först.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kan inte bestämma mig för om det var en okej dag eller en skitdag

  1. Znogge skriver:

    Tråkigt att det blev till att betala men du kunde inte driva ärendet själv eftersom det inte var din bil. Bara att bita i det väldigt sura äpplet. Sedan tycker jag att det är skandal att det fungerar så. Det gäller alltså att välja rätt bil när man kastar skräp hos er. På vår återvinning scannas körkortet och sedan ska man välja om det är privat eller företag. Är alltså inte kopplat till bilen. Nu får du/ni skäppa det här eländet!

    Hoppas att det blir en bra dag i skolan och att du känner dig bättre nu!

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Badrummet är det kallaste rummet i den här lägenheten, så det är verkligen tur att det är ordentligt varmt vatten. Elementet är nästan kallt och på sin höjd lite ljummet om det är riktigt kallt ute.
    Ha en fin dag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *