Mycket längre dag än man tror

Gick upp tidigt, men inte så tidigt som jag först tänkt eftersom jag inte kunde somna. Så är det i stort sett alltid när jag varken tränat eller jobbat med kroppen. Sitta och läsa ger fel slags trötthet.

Hur som helst gjorde jag mig klar och gick till bussen som skulle ta mig till Älvsjö station för att jag därifrån skulle ta tåget till Uppsala och en heldag på skolan.

Köpte en bulle på Centrumbageriet, en med hallon och gott. När jag åt den på förmiddagen insåg jag att det var slöseri att köpa en dyr bulle. Kunde lika gärna ätit lite hushållspapper. Det var lika med lunchen jag hade med mig och egentligen allt jag äter. Jag känner inte några framträdande smaker efter min sjukdom.

Hur som helst blev det en riktigt bra dag. Föreläsning, diskussioner och muntlig redovisning. Dagen försvann i ett huj.

Sedan gjorde jag ett ärende, eller egentligen var jag och tittade på en sak i en affär. Sedan gick jag till tåget och åkte sedan till Odenplan.
Eftersom jag hade tid och kände mig lite hungrig gick jag och fikade. Det var hur fullt som helst, men ja satte mig uppe i fönstret. Flyttade på mig när de blev ett bord ledigt.
Kollade på diverse dokument i mobilen och upptäckte något mindre bra. Ja, tiktigt obra faktiskt. Ska berätta om det en annan gång, känner att jag inte vill jinxa (utmana ödet) för det är något som bara måste lösa sig. Hoppas jag.

Skulle sedan till Stockholmspalavern, det där diskussionsforumet jag deltar i när jag har möjlighet. Är tre gånger per termin. Höstens tema är Hopp, Tro & Kärlek. Tyvärr kommer jag att missa den gången det handlar om tro.
Drack lite vin där, men det var samma sak med vinet. Det smakade som vatten nästan. Däremot var presentationen och diskussionerna jätte, jättebra.

Åkte sedan hem med T-banan. Fick vänta en knapp kvart i Skarpnäck på bussen. Det var kallt och mörkt ute. Skönt att komma hem och dra igång värmefläktarna, dela ut mjukmat, göra Lapsang och sitta ner en stund. Under kvällen hade det varit två skjutningar, inte här men heller inte så långt bort.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mycket längre dag än man tror

  1. Ingrid skriver:

    Det låter som om du är nöjd med din dag och det är ju det viktigaste.
    Konstigt det där med att du inte känner några smaker efter din sjukdom. Hoppas att det rättar till sig det med.
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Ja, det är lite märkligt. Jag känner smaker, men väldigt svagt. Behöver smaka ordentligt för att jag ska känna. Men idag har jag ätit lunch på lokal och tyckte ändå att det kändes okej. Så det kommer väl. (mer om det i dagens blogg när den kommer).

      Ha en bra torsdag!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *