Final countdown

Sista dagen före, eller dan före dan. Vaknade, av alarmet, klockan fyra och gick upp halv fem. Min snoozetid är helig.

Pojkarna hade varit olydiga och fått tag på mjukmatpåsar som de haft sönder. Jag la upp det som fanns kvar i påsarna, blev en lagom portion, och städade efter dem.

Jag hade hela 18 grader inne, tack vare att jag glömde fläkten på igår. Nu är det väl inte superkallt ute just nu, tror det var åtta grader, men det ger ändå hopp om att isoleringen hjälper.

Även idag var det en heldag i skolan. Kursen Änglar och demoner.

Det blev en givande dag, trots att jag var lite trött. På lunchen gick jag ut och kostade på mig en lyxlunch (= Dagens), kalvfärsbiffar.


Efter skolan gjorde jag ett antal ärenden. L..a hörde av sig om det nya kapitlet i problemet Stockholms Vatten och Avfall och Svea Bank.
Nu hade de skickat en påminnelse om att de inte fått betalt för den räkning de skickade. Den hon betalade direkt samma dag och som de dessutom återbetalade. Man hade nu lagt på förseningsavgift. Hon betalade genast och är nu tvungen att bestrida och köra samma runda igen. När jag kommer hem ska jag anmäla dem till reklamationsnämnden. För det här är bara inte klokt.

Hemmaheemma hade jag sedan tvättstugan och skulle dammsuga F:s lägenhet. Katterna ska passas där av en vän till honom. Hon som bott där ett tag sa ju att hon städat. Hon måste ha skojat, eller så tycker hon att hon gjort det. Sanningen är att hon totalförstört hans lägenhet. Den behöver saneras. Gör man verkligen så mot en vän?!!

Till sist åkte jag till stugan och katterna. De fick mjukmat och jag gick och la mig. Behövde sova lite. Hann med ungefär 2½ timme innan jag gick upp och tog tag i det jag hade kvar att göra innan resan.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *