Varför? Därför! – I kyl och frys

Bloggaren Klimakteriehäxan har en utmaning som heter Varför? Därför! där man ska svara på frågor. Hur det går till kan du läsa hos Klimakterihäxan. Häng på vetja!
Den första omgången handlar om massmedievanor.

 

Varför har jag inte alltid keso i kylen?
Därför att keso inte är något jag äter varje dag.

Varför har jag aldrig läsk i mitt kylskåp?
Därför att jag föredrar rumstempererad läsk.

Varför finns det inte alltid korv, renskav, köttfärs, lax och torsk i min frys?
Därför att jag mest har tillagad mat i frysen.

Varför försöker jag sällan ta någon grönsak ur kylen till frukost?
Därför att det inte blir av just till frukosten.

Varför köper jag inte färsk pasta och lägger i kylskåpet?
Därför att det inte är något jag behöver ha hemma hela tiden.

 

Det här inlägget postades i Livet, Varför? Därför! - En utmaning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varför? Därför! – I kyl och frys

  1. Klart praktiskt att ha färdiglagat i frysen – om det blir rester hos oss hamnar de tämligen säkert där.
    Den färska pastan är lite av en räddningsplanka för mig, men jag har det inte alltid hemma.

  2. Rumstemperat smakar bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *