Smutsig byk – Ledighetsdag 2 av 12

Ingen fri sovning idag heller, men vaknade innan. Somnade om och blev väckt av alarmet. Då hade jag sovit tillräckligt inom intervallet och trots att jag så gärna fortsatt sova gick jag upp. Min rygg har pajat helt och jag kan knappt röra mig när jag ska ta mig ur sängen eller upp från en stol. För att inte tala om när jag ska ur bilen och jag bara väntar på att polisen plötsligt ska komma och göra nykterhetskoll för att någon granne ringt och sagt att jag raglat ur min bil. När jag väl kommit igång att gå fungerar det bra. Så jag borde aldrig sitta eller ligga. Borde förresten aldrig äta fast föda heller så skulle jag slippa ännu ett problem. Men så vill jag ju inte leva… Just nu är life a bitch…

Medan jag dricker mitt kaffe får jag sms om att jobba. I helgen tror jag det var. Svarade att jag inte kan den här veckan och inte nästa för att jag har besök. Trodde jag förankrat att jag ska vara ledig tolv dagar. Pratade inte om annat sista dagen. Man är desperat för att det fattas personal, men jag tänker inte lösa problemen just nu. Nu SKA jag ha en sammanhängande ledighet utan plikter L..a kommer imorgon. Måste bara fixa ett och annat privatlivsadministrativt först. Städa… tvätta… betala räkningar… fixa akuta saker i trädgården… göra inköp av livsmedel…  Måste också ta hand om mig själv ibland. Både kroppen och själen.

Efter lite småpysslande gav jag mig iväg till Tyresö för att först köpa vin och sedan träna.

Fikade lite i Tyresö centrum.

Jag har aldrig funderat på det tidigare trots att jag varit på många olika gym. Men här är det många som traskar runt mellan maskinerna, sätter sig en stund, pillar med sin mobil, dricker ur sin flaska och sedan går de runt en stund igen. Eftersom det är ett litet ställe så är det lätt att ha koll på vad andra gör. Speciellt som jag alltid sitter minst 30 minuter vid roddmaskinen som står mitt i. Funderar på om de här personerna behöver egentid och säger att de åker och tränar. Känner en kille som brukade ställa sig i duschen minst en timme per gång för att få vara för sig själv när han bodde med en tjej. Men han har asperger och det är väl knappast troligt att alla dessa killar och tjejer har den diagnosen. Men vem vet…

Jag åkte sedan och tankade och därefter hem till stugan igen. Åt några knäckemackor och vilade sedan. Hade fått ont i magen och behövde ligga ner. Lyssnade klart på en bok innan jag gick upp och plockade ihop lite mer som skulle tvättas.

Åkte hemhem för att ha tvättstugan. Hann inte med all tvätt, det blir så mycket när jag inte tvättar ofta. Det gör jag förresten aldrig egentligen, brukar tvätta en gång i månaden. Nu var det faktiskt lite drygt en månad.

När jag var klar körde jag in bilen på gården och lastade. Sedan åkte jag hem till stugan. Pojkarna väntade på mjukmat och sedan satte jag mig ner en stund innan sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *