Farväl till sommaren – Ledighetsdag 12 av 12

Sista morgonen på ett tag med fri sovning. Annars var det en morgon som alla andra. Mjukmat och kaffe.
Det kändes kallt inomhus, det var 21 grader och ute var det 16. Men det var inte bara temperaturen, det syntes genom fönstret att det var höst där ute. Trots att solen sken och himlen var blå. Det skulle säkert komma varma dagar igen, kanske redan idag, men hösten hade invaderat omgivningen. Vare sig jag ville eller inte.

Drack kaffe och lyssnade på Anna Janssons Gå över lik. Lyssnade på Matilda Djerfs sommarprogram. Gjorde att par knäckemackor. Livet var lite småtråkigt. Livet var perfekt.

Lyssnade, drack kaffe och skrev ett viktigt mail som tog lite tid. Gjorde mer kaffe och lyssnade på Majgull Axelssons sommarprogram.

Gjorde mig i ordning, klädde mig och åkte för att träna. Behövde även köpa lite bröd.
Började med Stora Coop och köpte Hönökaka och en Boxholms kryddost. Hämtade också ut medicin på apoteket. Inte för att jag behövde den just nu, men för att inte glömma. Sanslöst dyrt! Då hade jag ändå lite rabatt i högkostnaden.

Åkte sedan och tränade. Duschade och åkte hem till stugan. Var sanslöst hungrig och gjorde kaffe och en macka. Satte mig sedan och lyssnade klart på ljudboken.

SSöndagsfrid

Det var frestande att göra pojkarna sällskap, men jag valde att lägga mig ner en stund i min egen säng och lyssna på bok. När jag sedan gick upp gjorde jag lite mer kaffe och bäddade rent. Tittade klart på serien Human Error.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Farväl till sommaren – Ledighetsdag 12 av 12

  1. Znogge skriver:

    Jag tyckte det var höstkänsla i vinden i dag men jag hoppas att det är fel. Bara att vänta och se hur det blir… Augusti är ändå en sommarmånad tycker jag.

    Kram och god kväll!

  2. Ingrid skriver:

    Visst börjar man ana att hösten nalkas. igår när jag var ute på samhället, fanns de inte en enda människa på Donnersgatan (den stora gatan) och på parkeringen som varit fulla av bilar några veckor stod det bara en enda bil.
    Ock på kvällarna får man börja tända lampor för att kunna se att ta sig i säng, men ännu är det varmt och skönt. Jag hoppas på många fina sommardagar till.
    Ha en glad måndag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *