It was a long, long way to bedtime

Att det skulle bli en lång dag insåg jag redan när jag vaknade. Alarmet skulle väcka mig klockan fem, men jag vaknade ett par minuter före. Låg kvar och läste nyhetssajterna och mina mail. Svarade på ett viktigt sms. Sedan gick jag upp, gjorde kaffe och chillade medan jag drack första koppen. Men det var inte så länge, för det fanns en lista.

Att-göra-listan var inte så lång, men med många större, tidskrävande, punkter.

Pluggade, två olika ämnen. Sedan åkte jag till gymmet, men gjorde först ett besök hos Clas Ohlson.

Efter gymmet var det dags för tisdagsshopping. Sedan passade jag på att fika lite, brukar ju ofta göra det efter shoppingen.

Kaffe och en Budapest.

När jag kom hem gjorde jag lunch och åt. Sedan hade jag en del pappersarbete. Därefter var det dags för Från Hels grindar till himlens portar.
Efter zoomföreläsningen skyndade jag till T-banan, skulle träffa vår revisor klockan 21.

När jag lämnat pärmen gick jag raskt till Hötorget, hade tänkt ta ett glas vin på Pyttirian. Men de höll precis på att stänga.
Istället gick jag in på Hay Market, ett ganska exklusivt hotell. Trots att jag var både osminkad och vardagsklädd blev jag väl bemött och det fixades fram en sittplats åt mig.

Tempranillo

Åkte hem och skyndade genom regnet. Pojkarna blev glada när jag kom hem. Gav dem lite mer mjukmat, men kaffet och knäckemackan jag planerat fick vara till en annan gång. Var så trött. Hade avverkat 16 punkter på listan och varit effektiv i 17 timmar, lite drygt.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på It was a long, long way to bedtime

  1. Znogge skriver:

    Som vanligt en fullmatad dag men du var effektiv som bara den, precis som vanligt.
    Det gläder mig att höra att en vardagsklädd och osminkad kvinna blir lika väl bemött. Det borde vara en självklarhet men jag vet att det inte är så.

    Önskar en fin onsdag nu!
    Kram

    • Kraka skriver:

      Ja, det var en glad överraskning att jag fick ett så trevligt bemötande. Det är ett rätt exklusivt ställe och inte något jag brukar besöka. Men det var öppet, vilket inte ett av mina vanliga var.
      Killen som kom och tog emot mig (Please wait to be seated) svarade då jag sa att jag bara ville ta ett glas vin i baren att jag skulel vänta så skulel han se om han inte kunde fixa en sittplats åt mig. Det gjorde han snabbt. Jag gav dricks trots att jag bara beställt ett glas vin, det brukar jag sällan göra, eftersom han var så trevlig.

      Det var ju lite halvmörkt i lokalen så jag tror inte någon la märke till att jag inte var ”gå-på-lokal-klädd”.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *