Tjugofyra timmar, jag hade behövt 48

Efter en exceptionellt jobbig helg ar jag alldeles för trött när alarmet ringde på tisdagsmorgonen. Jga hörde det inte och vaknade först vid halv sju.
Jag skulle varit hemmahemma och tvättat klockan 7:00 och missade därför tiden.

Jag hittade en ny tid, på torsdag kväll. Inte optimalt alls med tanke på att jag ska resa på fredag. Men det får gå. Hela veckan måste möbleras om så jag hinner allt.

Pratade med F i telefon. Han skulle till jobbet, men jag hann gnälla lite om strulet runt den nyckel jag ska ha. Han visste redan allt eftersom J….n som ska passa mina pojkar berättat.

Gick upp och fixade kaffe. Med nya planeringen behövde jag åka in till stan en sväng och sedan tillbaka för att hämta bilen och köra till Uppsala. Skulle vara på skolan klockan 14-17. Sedan sitta i skolans bibbla och vara med på zoom på min kurs som jag har på tisdagskvällar. Behövde även göra några ärenden i Barkarby innan jag åkte till Uppsala. Blev trött bara av att tänka på det.

Naturligtvis behövde min planering göras om igen, men jag lyckades i alla fall åka in till stan och sedan åka till stugan och hämta bilen och sedan till Uppsala. Där blev jag sedan till ungefär strax efter nio. Då orkade jag inte åka hemhem utan direkt till stugan för att sova.

Gjorde några viktiga inköp på Stora Coop innan jag lämnade Uppsala. När jag kom hem till stugan fick pojkarna mjukmat och jag drack en kopp kaffe. Snabborstade tänderna och somnade sedan så fort huvudet nådde kudden.

En bricka som fick vara både frukost, lunch och middag. Det är inte lätt att hinna äta mitt i allt. Åt en macka innan jag la mig i alla fall och ostbågar i bilen och lite frukt.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *