Kaffe – livselixiret

Sitter med mitt morgonkaffe. Ja, det gör jag ju varje morgon, men eftersom jag börjar jobba sent idag blir det fler koppar. Jag vill gärna dela med mig av en artikel om kaffets hälsobringande effekter som jag hittat här.

 

 

Kaffebuske på Kuba

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kaffe – livselixiret

  1. Gunilla Moshi skriver:

    Det ska vara Rättvisemärkt!

  2. Kraka skriver:

    Ja, det ska det ju helst vara. Just de här kaffebären är fotade på ett solidaritetsläger så de är absolut rättvisa. Visserligen skördade vi inte kaffe, men vi skördade bönor åt bönderna i kollektiven runt omkring. Cuba är inget kaffeland egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *