Vilken shoppingdröm!

Året går mot sitt slut och förvaltningsbudgeten ska avslutas. Vi hade en del pengar kvar och används de inte innan årsskiftet så ”försvinner” de.

Jag fick min chefs tillåtelse att organisera mitt rum och köpa in det jag behöver. Alltså for jag och en arbetskamrat iväg till IKEA för att inhandla det jag drömde om för att få det arbetsrum jag vill ha. Vi skulle även inhandla en del andra saker som behövde kompletteras på boendet, till exempel glas, tallrikar och annat till köket. Vi fyllde varsin stor vagn med saker.

När vi lämnat in våra saker för att de skulle köras ut till boendet tog vi varsinn kopp kaffe innan vi åkte iväg till Akademibokhandeln. Här var det mest jag som skulle handla till mitt rum. Utan att behöva vända på slantarna, som jag alltid måste göra privat, kunde jag köpa alla pärmar, register, pennor och kontorsprylar jag ville ha. Vilken dröm för en sådan som jag som kan gå i vilken pappershandel som helst i timmar och drömma mig lycklig!

Tänk om jag kunde göra likadant när jag ska handla till mitt eget hem! Men det är bara en dröm. Om inte….  Lyssna på Eartha Kitt när hon drömmer om en  Old fashioned millionaire.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vilken shoppingdröm!

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Å vad härligt för dig! Här är ännu en kontorsmaterialfetishist! Det är en god investering i din arbetslust för det nya året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *