En stängd dörr

Jag är en öppen och social person. Jag älskar att träffa folk, resa, gå på fester och att vara aktiv i en hel massa sammanhang.

Kanske är det just för att jag lever varje sekund med massor att göra som jag uppskattar mitt hem och ensamheten alldeles speciellt. Att komma hem och stänga dörren och bara vara är så skönt. Att bara vara jag och katterna hemma.

Just nu är jag alldeles extra trött och ska försöka vila under helgen för att orka med jul- och nyårshelgen. För oss i vården är det ingen extra ledighet om man inte tar semester. Jag behöver mina få kvarvarande semesterdagar till annat och ska jobba. Därför ska jag ha mitt julfirande den här helgen och bland annat gå på julmarknad.

Någon som inte vill ha stängda dörrar är Tommy Nilsson, Öppna din dörr.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på En stängd dörr

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Önskar dig en skön, vilsam, och riktigt julig helg!

  2. M. skriver:

    Efter nästan ett helt yrkesliv i vården har jag svårt att fatta att jag får ha det som jag har det nu. Tänk,jag bestämmer själv när och om jag vill arbeta,helt sagolikt skönt…aldrig mer ska jag åka hemifrån på julaftonskväll för att jobba natt,aldrig mer ska jag missa nyårsfirandet,aldrig mer…efter tre år som ”egen ”får jag fortfarande nypa mig i armen för att fatta att det är sant.

    Hoppas du får en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *