Livet går vidare

Vardag och måndag igen. Känner mig både trött och inspirerad på samma gång. Jag ser fram mot det nya året, det är många spännande saker på gång. Samtidigt är jag tagen av att ha förlorat ett syskon. Det är en märklig känsla, helt annorlunda än att förlora sina föräldrar när de blivit åldriga. Ja, mamma var väl knappast åldrig men pappa hann fylla åttio. Men att förlora ett syskon är annorlunda, det är någon i ens egen generation. Jag tror jag behöver ett tag för att riktigt ta in det här, att förstå och bearbeta.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Livet går vidare

  1. Ken skriver:

    Ibland, är livet ett pain. Smärtsamt och ofattbart. Man kan inte göra så mycket mer än betrakta och låta det gå.

  2. Lena skriver:

    Trist med din syster. Tänker på dig. Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *