Vilken karl, vilket äventyr!

När jag kom hem låg Jack och väntade på mig. Han var insvept i ett rött konvolut, men kunde lätt befrias. Egentligen hade jag en del annat att göra, men med tanke på hur dagen varit så var han nog det sällskap jag behövde.

Egentligen är den tiden förbi i mitt liv när jag vill ha sällskap av vilda, äventyrliga män. Men när det gäller Jack är jag beredd att göra vissa undantag. Speciellt som jag kan följa med på hans farliga resor utan att vare sig anstränga mig eller ta några risker. Kapten Jack Sparrow, kanske inte min idealman, men han har något visst!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vilken karl, vilket äventyr!

  1. Lena skriver:

    Håller med dig….*S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *