Nu har jag gjort det igen

Jaha, då har jag slösat bort en massa tid på att titta på film igen. Kunde inte låta bli att titta på tredje filmen om Jack Sparrow, måste ju få veta hur det hela slutade. Dessutom behöver jag koppla av, en resa i fantasin är bätte än ingen resa alls, verkligheten med ännu en jobbhelg framför mig är inte precis vad jag ser fram mot. Undrar om det är mer spännande att vara sjörövare än sjuksköterska? Just nu känns det i alla fall så…

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu har jag gjort det igen

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Du har inte slösat tid. Du har investerat tid i dig själv, att bara koppla av en stund. Väl investerad tid, om du frågar mig.

 2. Kraka skriver:

  Ja, jag blir glad av den där tokiga kaptenen. Han är inte min idealman, men han får mig att skratta. 🙂

 3. Åsa skriver:

  Hej !
  Håller med Lilla Lobelia; att titta på Jack Sparrow är INTE att slösa bort tid !
  Tråkigt höra att Du varit sjuk !
  Kul att Du kom iväg på Lerin utställningen.Då vi var där var kalvfärsbiffarna slut! Det som är så gott!
  Var på bio igår;Mammut. En omtumlande upplevelse ! Mycket bra!

 4. Kraka skriver:

  Ja, att titta på Jack Sparrow är absolut vad jag behöver! Det är väl för övrigt det närmaste en relation jag lär komma på den här sidan pensioneringen. Jag är just nu så slutkörd av jobbet att det inte finns någon energi alls kvar för riktiga män av kött och blod. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *