Sista dagen – nu gäller det

Har precis svalt den sista doxycyklintabletten. Jag är bättre, men inte bra. Förra gången jag fick antibiotika, dock inte lika bredspektrig, blev jag ju adrig bra utan tre dagar efter avslutad kur var jag lika dålig som innan igen. Tror det var i november. Nu tror jag ju, och hoppas, att kortisonet ska fortsätta att verka och läka ut den luftvägsinflammation jag burit på så länge. Men snälla, påminn mig om att jag ska gå till doktorn igen när jag blir sämre! Inte vänta i månader.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista dagen – nu gäller det

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Detta lovar jag dig. Lovar.
    *orolig*
    Du behöver vila vännen!

  2. Kraka skriver:

    Tack Lobelia! Ibland har jag lite svårt att ta hand om mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *