Stort teaterintresse i Stockholm

Fick för mig att jag skulle göra ett spontant teaterbesök ikväll. Men se det gick inte alls! Först var jag på Stadsteatern och kollade om dte fanns några biljetter och jodå, det fanns en endaste biljett kvar till Strindbergs Påsk.

Nu är det ju inget fel på Strindberg, men teatern skulle börja inom mindre än fem minuter och jag gillar inte stress. Istället gick jag ner till Dramaten och där fanns det inte en endaste biljett till något alls. I Stockholm verkar teaterintresset vara stort.

Eftersom jag inte kände för att åka hem direkt så gick jag till Pizza Hut och åt en salladsbuffé, drack ett glas vin och en kopp cappucino.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *