En tanke slog mig

Jag har en del favoritställen som jag besöker ganska ofta periodvis. Men ibland är livet hektiskt och då blir det ett uppehåll med utelivet. En tanke som slog mig idag är att personalen alltid är utbytt på de här ställena när jag på nytt kommer dit. Kanske är det som för många av oss i vården, man går runt på olika ställen för att utvecklas och för att hitta nya utmaningar.

Sushi på ett av mina favvoställen i Stockholm

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på En tanke slog mig

  1. Snorkfröken skriver:

    Det är alltid med risk för att bli frestad att besöka din blogg.
    Nu blev jag sugen på sushi!

  2. Kraka skriver:

    Just det här stället i Kungshallen är mitt absoluta favvoställe för sushi. Deras vita vin är fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *