Inringt, jag menar inrutat, liv

Efter en helg med många aktiviteter, massor av människor och intensiva samtal har jag tillbringat kvällen hemma med en bok och kaffe tillsammans med katterna. Har bytt en och annan tanke över nätet med folk jag känner, men annars bara varit i lugn och ro.

Medan jag suttit här har mobilen gett ifrån sig ljud med lite ojämna mellanrum, det har varit olika påminnelser om saker jag inte får glömma att komma ihåg. Jag har sedan en tid tillbaka mer frekvent börjat använda den funktionen för att slippa belasta mig med att hålla reda på småsaker. Det är nog mycket att komma ihåg ändå från dag till dag. Men jag kan inte låta bli att bli lite full i skratt när jag inser hur inrutat livet ändå är av alla dessa småsaker som ska göras, varje dag, varje vecka eller bara någon enda gång. Pling….pling… 🙂

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *