Vagn 6 plats 18

Jag kom inte iväg till Angered förrän strax före klockan 16 då det äntligen slutat snöa. Istället var det slaskigt och blött och naturligtvis så läckte det in genom den ena stöveln så strumpan blev alldeles blöt. Men jag gick i alla fall hela vägen till Angereds centrum. Inte för att det är så väldigt långt, men det var faktiskt besvärligt att ta sig fram i halka och snöslask.

Det blev ingen fika med kompisen, han var upptagen med både sammanträde och en gymtid. Men jag får ju skylla mig själv när jag inte bokat in en tid i förväg. Men det har varit så mycket hela tiden så jag har inte riktigt hunnit och orkat med det. Jag var ju nere för att vila i första hand.

På vägen tillbaka hamnade jag på fel väg, den längre vägen tillbaka. Det gjorde ju egentligen inget, men jag hade ju lite bråttom eftersom jag skulle med ett tåg på kvällen. Men det ordnade sig och vi hann till och med dricka kaffe innan min vän skjutsade mig till tåget.

Tågresan var hemsk! Riktigt, riktigt hemsk! Ska försöka undvika att boka resor på X2000 i fortsättningen, det får hellre ta lite längre tid bara jag slipper må illa. Men till sist kom jag i alla fall fram och min snälle son var där och mötte upp mig och hjälpte mig med mina väskor och kassar.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vagn 6 plats 18

  1. M. skriver:

    Jag har också svårt för x2000 jag blir inte sjuk men jag tycker det går fort på ett otäckt och lite oförklarligt sätt,så för mig får det gärna ta lite längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *