En omvänd teknikmotståndares bekännelser

Ni som följer min blogg läste nog för ett tag sedan när jag berättade om mitt totala motstånd till datorer, om hur jag vägrade att ens vistas nära dem. Ni fick också ta del av hur jag blev vän med datorn och hur den förvandlades till en kär vän.

Men jag har trots allt hållit mig till färdiga mallar och valt de enkla vägarna. Men nu har jag fått böja mig i ödmjukhet inför teknikens storhet. Jag har från flera håll (Jonas och min teknikerkontakt hos Loopia) fått mig tillsagt att både FTP och html måste bli mina vänner om jag ska kunna bygga det jag vill på blogg och hemsida. Just nu kan jag inte ens ladda upp fler bilder eftersom mitt utrymme i den färdiga mallen är fullt och inte går att utöka om jag inte lägger upp en manuellt administrerad wordpress. Så var det med det! Bara att inse att en ny fas i mitt liv är på gång. Håll tummarna för att jag lär mig det här*.

*Jag är lika rädd för programmering som jag är för att ramla i skidbacken trots att jag hanterar respiratorer till vardags och har hoppat både fallskärm och bungyjump. Men alla har vi ju våra svagheter…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på En omvänd teknikmotståndares bekännelser

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Klart du klarar!!

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen! Jag behöver all uppmuntran jag kan få.

 3. Åsa skriver:

  Detta fixar du.

  Önskar bara att jag kunde få min mor att börja använda en dator. Men det är helt omöjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *